L'escola Projecte

Notícies

Concurs Fem Matemàtiques a l’ESO

Enguany és el quart any consecutiu que els nois i les noies de primer i segon de secundària de la nostra escola participen, amb molta il·lusió, en el concurs matemàtic Fem Matemàtiques.

Veure'n més

Taller sobre el coltan a 3r d’ESO

El grup de 3r d’ESO hem fet una sèrie d’activitats relacionades amb l’extracció de minerals en alguns països africans, els governs dels quals financen guerres gràcies a l’extracció de minerals que necessitem per als nostres telèfons mòbils.

Veure'n més
Volem saber...

Fem entrevistes!

Aquest curs Projecte fa 40 anys! Els Castors i les Zebres hem volgut conèixer millor la gent que forma part de l’escola i que comparteix molt de temps amb nosaltres.

Veure'n més

El projecte Looking at the Stars de 1r d’ESO

L’alumnat de 1r d’ESO hem començat el projecte d’astronomia Looking at the Stars. Un cop més estem aprenent un tema de ciències que ens interessa, alhora que millorem les habilitats en anglès com ara les expressions oral i escrita i les comprensions oral i lectora.

Veure'n més

Fins al curs vinent, Pere!

Després de vuit setmanes fent classes amb ell, ha arribat el dia del comiat! Tots estàvem una mica tristos i tristes, però sort que en Pere, el nostre professor d’escacs, ens ha fet una nova proposta: tota la classe, per parelles, jugaríem una partida contra ell!!!

Veure'n més

Pizza Carbonara i la cuina

Com ja sabeu, aquest any la nostra escola celebra el 40è aniversari i, per celebrar-ho, tots els nens i nenes de Projecte farem alguna investigació, entrevista… sobre persones que formen part de l’escola i que fan que tots plegats siguem una gran família.

Veure'n més
Els sushis coneixent la Projectina.

Els sushis coneixem la Projectina

Aquest any la nostra escola celebra el 40è aniversari i entre totes i tots volem saber coses de la història de Projecte. La classe Sushi vam escollir fer una investigació sobre la nostra gegantona: la Projectina!

Veure'n més
Arxiu de notícies

Projecte en acció

Segueix-nos a