L'escola Projecte

Espècies invasores

El 3 d’octubre hem assistit a una xerrada sobre les espècies invasores que ens ha ofert la Sònia, membre de DEPANA, a l’escola. Hi ha assistit l’alumnat de Cicle Superior que està treballant aquest tema a les franges globalitzades i el de 1r d’ESO que està treballant els éssers vius.

Veure'n més

Dona’m ales

Amb el grup de noies i nois de 1r d’ESO hem començat el projecte Dona’m ales. Es tracta d’una proposta de ciència ciutadana en què estudiarem la biodiversitat en entorns urbans.
Concretament farem un estudi de les aus que podem observar en les proximitats de l’escola per identificar alguns ocells com a bioindicadors.

Veure'n més

Animals exòtics, però no domèstics

A la classe de Ciències de la Natura de 1r d’ESO hem rebut una xerrada sobre les espècies invasores. DEPANA, que és qui l’ha organitzat, és una entitat que lluita per la conservació de la natura.

Veure'n més

El fenomen migratori

L’alumnat de 3r d’ESO hem estat treballant el fenomen migratori. Després de veure-ho des d’un punt de vista més teòric, hem fet una activitat més lúdica en la qual ens hem posat en el lloc d’un immigrant.

Veure'n més

Compartim P3

El passat divendres 6 de maig, els nens i nenes de Cargols vam convidar les mares i els pares a la nostra classe.

Veure'n més

Compartim escola a P5

El divendres 13 de maig, el grup dels Pingüins vam celebrar el Compartir escola amb les nostres famílies.
Vam preparar sis racons de Matemàtiques i, al llarg de la tarda, tots i totes vam poder gaudir-ne i ensenyar a les nostres mares i pares un tastet matemàtic del que fem a l’escola.

Veure'n més

Els Flamencs

El 29 d’abril les nenes i els nens de P4, els Flamencs, vam compartir una estoneta amb les nostres famílies. Vam jugar al mocador, al futbol en rotllanes, al tortell i al semàfor.

Veure'n més
Arxiu de notícies

Projecte en acció

Segueix-nos a
Call Now Button
CreaEscola Quality Certificate for Education Website