L'escola Projecte

Notícies

Els sushis coneixent la Projectina.

Els sushis coneixem la Projectina.

Aquest any la nostra escola celebra el 40è aniversari i entre totes i tots volem saber coses de la història de Projecte. La classe Sushi vam escollir fer una investigació sobre la nostra gegantona: la Projectina!

Veure'n més

Debats socràtics a 2n d’ESO

Durant les darreres classes d’ètica, l’alumnat de 2n d’ESO hem estat debatent diferents temes d’actualitat: els límits, o no, de la llibertat d’expressió, els micromasclismes, el feminisme, la cosificació de la dona, els estereotips de gènere…

Veure'n més

L’aparell digestiu

L’alumnat del cicle mitjà hem après com funciona l’aparell digestiu. Per treballar aquest projecte hem fet tres tallers en els quals hem pogut manipular i aprofundir en aquest tema.

Veure'n més

De viatge per Barcino!

Fa uns dies, les tres classes de cicle mitjà vam visitar el Museu de la Ciutat de Barcelona (MUHBA) i vam poder fer un recorregut per algunes de les restes romanes que existeixen a la nostra ciutat.

Veure'n més

Microteatre a 1r d’ESO

A l’assignatura de teatre, l’alumnat de 1r d’ESO estem elaborant, per grups, petites escenes en format de microteatre a través de diferents tècniques…

Veure'n més

Protegim Escoles!

Som l’Arnau de 4t d’ESO, el Saül de 3r d’ESO i l’Aina de 2n d’ESO i els tres som alumnes de l’Escola Projecte. En aquest article us parlarem sobre un projecte en el qual hem estat treballant durant tot el 1r trimestre i una part del 2n.

Veure'n més

Entrevista Viqui

Els nenes i nenes de Cargols hem fet una entrevista a la Viqui perquè tenim molta curiositat per saber més coses d’ella.

Veure'n més
Arxiu de notícies

Projecte en acció

Segueix-nos a