Dia de la nena i la dona científiques

Dia de la nena i la dona científiques

Amb motiu de la celebració l’11 de febrer del dia internacional de les dones i les nenes en la ciència ens ha visitat, a 1r d’ESO, la Raquel García Castellanos. Ella és científica, concretament biòloga, i treballa com a investigadora al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona. El seu àmbit de recerca és la Bioquímica i ens ha explicat les seves investigacions en el camp de les proteïnes. La seva xerrada forma part del projecte #100tífiques.

Ens ha comentat el dia a dia de la seva feina al laboratori i la importància que les nenes i les dones puguin accedir al camp de la investigació científica i a les carreres tecnològiques. També ens ha explicat algunes anècdotes divertides. Per sort sembla que, a poc a poc, les dificultats que tenen les dones per accedir a aquests estudis es van reduïnt i cada vegada hi ha més noies interessades..

Ha estat molt interessant conèixer de primera mà la seva feina i li hem pogut fer força preguntes. Hem acabat la xerrada amb una entrevista a Ràdio Projecte.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website