Portes Obertes i
Entrevistes personals

Entrevistes personals: Horari a convenir
Tastet Infantil: Dissabte 29 gener
Portes Obertes + Tastet Infantil: Dissabtes 19 febrer i 5 març
Portes Obertes: Dimarts 22 febrer, 1 març

Vine a conèixer el nostre projecte!

Projecte és comunitat, iniciativa, participació i compromís. Som una escola propera i molt familiar, on tots ens coneixem i creixem junts. Des dels nostres inicis, fomentem el treball en valors com un dels nostres pilars fonamentals. Anem de la mà amb la innovació, potenciant que cada infant i jove sigui ell mateix i desenvolupi les seves habilitats i competències, que el preparen per al futur.

Concerta la teva visita

Les nostres propostes perquè coneixis l'escola

  • Entrevistes personals: Vine a conèixer l’escola! En dia i l’hora a convenir. 
  • Tastet d’infantil: Ja coneixes l’Escola Projecte? Ja has fet una entrevista personal amb nosaltres? Organitzem uns tallers per a infantil per tal que, ara que ja coneixes l’escola, puguis gaudir amb el teu fill i filla i fer un tastet de Projecte!
  • Portes Obertes+Tastet d’infantil: L’escola obre les seves portes per explicar-vos el nostre Projecte educatiu i fer una visita a les instal·lacions. Després, si us ve de gust, organitzem uns tallers per a infantil per tal que pugueu gaudir amb el vostre fill i filla i fer un tastet de Projecte!
  • Portes Obertes: L’escola obre les seves portes per explicar-vos el nostre Projecte educatiu i fer una visita a les instal·lacions.
Loading...

Si no us va bé cap de les dates i hores proposades al calendari, poseu-vos en contacte amb secretaria per concretar nova cita al 93 417 03 21 o per correu electrònic a projecte@escolaprojecte.cat.