Som arquitectes!!!

Som arquitectes!!!

El passat dijous els nens i les nenes de primer de primària vam anar a la Fundació Miró. Vam participar en una activitat molt especial “a petita escala”, i vam poder treballar com ho fan els arquitectes.

En arribar, les nostres monitores ens van ensenyar els diferents espais de la Fundació: el pati de l’aigua, el pati del garrofer i el pati de l’olivera. Tot i que vam contemplar diverses obres, com ara el tapís, en el que ens vam centrar va ser en l’edifici.

Una vegada feta la visita, vam començar la nostra feina d’arquitectes: quines ganes en teníem! En primer lloc, vam veure el plànol de l’edifici. Ens vam dividir en tres grups i vam muntar tres maquetes a escala 1:20.  Una vegada encaixades, vam veure que havíem sabut construir l’edifici on estàvem i vam poder buscar el recorregut que prèviament havíem fet. No és tan fàcil orientar-se com ens pensàvem!

Tot i que a la inversa, vam seguir els passos principals del treball d’un arquitecte.

En acabar teníem moltíssima gana, vam anar a un parc proper a dinar totes i tots junts i vam jugar una bona estona. Quin dia tan complet i divertit!

Podeu veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website