Nova exposició literària: Va de Caputxetes!

Nova exposició literària: Va de Caputxetes!

Estrenem el tercer trimestre i també el mes d’abril! Des de la Biblioteca estem enllestint una nova exposició literària, que hem volgut relacionar amb la figura de Roald Dahl, eix central de les activitats de la diada de Sant Jordi d’aquest curs.

A partir de la lectura del conte de la Caputxeta que Dahl fa a Cuentos en verso para niños perversos, treballarem “la recreació literària i plàstica” d’aquest conte tradicional.

De fet, el conte original és del francès Charles Perrault (escrit el 1697), i va recollir-lo en una primera publicació de contes tot i que la versió que ha arribat fins als nostres dies, i la més popular, és la dels Germans Grimm (escrita el 1812) en la qual el llenyataire salva la Caputxeta i l’àvia obrint la panxa del temible llop.

Amb el pas del temps, el conte ha continuant reproduint-se amb creatives i variades versions, i és per això què la nostra nova exposició …VA de CAPUTXETES!

En breu us facilitarem la referència bibliogràfica complerta d’aquesta exposició que, sens dubte, ens omple de recursos per treballar, compartir, aprendre i gaudir.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website