Les Girafes aprenem a jugar a escacs!

Les Girafes aprenem a jugar a escacs!

La classe de les Girafes hem estat jugant amb jocs de taula durant les primeres setmanes d’aquest segon trimestre. Hem jugat plegats, hem anat entenent les normes, hem anat esperant el nostre torn i hem respectat els companys i companyes de joc.

Un bon dia, un de nosaltres va suggerir de jugar als escacs i a la resta ens va semblar una molt bona idea. Ràpidament vam recordar que justament la classe de 4t de primària estava aprenent a jugar-hi. Ens vam disposar a demanar-los ajuda i passar una bona estona plegats.

Ens vam posar d’acord en el dia i l’hora i amb moltes ganes ens vam dirigir a la biblioteca per poder jugar tots i totes junts. Que difícil explicar als més petits totes aquelles regles! Uns hi van posar molt d’interès i il·lusió, i els altres van obrir bé les orelles per anar captant tot el que els anaven explicant.

Des d’aquí volem agrair als nens i les nenes de 4t tanta paciència i dedicació. Aneu preparant un altre dia i una altra hora perquè d’aquí poc voldrem tornar-nos a trobar. Moltes gràcies!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website