Els Cargols coneixem els nostres padrins

Els Cargols coneixem els nostres padrins

Un divendres a la tarda els nens i nenes de la classe Cargols vam conèixer els nostres padrins i padrines de tercer de primària.

Es van emocionar molt, ja que és el primer any que fan de padrines i padrins i saben que és molta responsabilitat. Al principi nosaltres estàvem sorpresos, però de mica en mica ens vam anar presentant i vam veure amb quin afecte ens parlaven i ens cuidaven.

Vam passar la tarda jugant al pati amb les pales i les galledes, xerrant de les coses que ens agrada fer i coneixent-nos una mica. Per acabar ens van acompanyar a la classe per recollir i marxar cap a casa.

Com que ens va agradar molt aquesta trobada, el següent dimarts vam demanar als nostres padrins i padrines que ens ajudessin a fer una feina una mica complicada: folrar unes capses de sabates amb paper de seda… ens van ajudar encantats, amb molta paciència i experiència.  Sort que ens van donar un cop de mà!!!

Han estat unes tardes molt divertides!!! Esperem veure’ns aviat per compartir més moments de complicitat, d’afecte i de somriures!!!

Podeu veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website