Col·laboració de l’ESO amb l’Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval)

Col·laboració de l’ESO amb l’Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval)

Durant la diada de Sant Jordi del curs passat, les noies i els nois de l’ESO vam organitzar la venda de llibres de segona mà en el Mercat solidari, amb el qual totes les persones que hi participàveu vau poder col·laborar.

D’aquesta iniciativa de venda d'”un llibre per 1 euro” van sortir els 295 € que vàrem poder recollir, i que van ser destinats a la compra de llibres nous de trinca per als infants de 3 a 10 anys de l’Associació Educativa Integral del Raval (AEIRaval).

Dimecres 17 d’octubre, una representació d’alumnes dels quatre cursos de secundària de la nostra escola vam anar-hi per tal de fer-los el lliurament d’aquesta cinquantena de llibres que veieu a la fotografia, i per conèixer una mica, de primera mà, la seva realitat quotidiana i la feina de les voluntàries i voluntaris per intentar que el temps lliure extraescolar d’aquests nens i nenes, i també d’adolescents vinculats al barri, sigui de qualitat.

Agraïm la feina feta per l’Amàlia Ramoneda des de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, per la tria del material i l’aportació d’altres llibres, i la cordialitat i l’acollida de l’Edgar de l’AEIRaval, que ens va guiar en aquesta descoberta.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website