Xerrada sobre xarxes socials i seguretat a 4t d’ESO

Xerrada sobre xarxes socials i seguretat a 4t d’ESO

Com ja és tradicional a 4t d’ESO , un any més en Frank, mestre de primària, ha vingut a fer-nos una xerrada sobre les xarxes socials i, en concret, sobre la seguretat a les xarxes socials.

A partir de dues experiències pròpies, en Frank ens ha explicat de manera molt didàctica i entenedora la necessitat de vigilar molt amb les dades personals que donem a les xarxes. Moltes vegades no en som conscients, però oferim massa informació personal que després queda penjada a la xarxa. Tota aquesta informació (dades personals, fotografies, vídeos…) pot ser utilitzada per empreses que es dediquen a la gestió  massiva d’informació per internet i, el més greu, pot comprometre el nostre futur (per exemple a l’hora de buscar feina). Per aquest motiu és molt important que vigilem què publiquem a les xarxes i que siguem molt prudents a l’hora d’oferir informació sobre nosaltres.

Les noies i els nois de 4t d’ESO creiem que ha estat una xerrada molt interessant que ens ha permès conèixer aspectes de la navegació per internet que desconeixíem.

Moltes gràcies, Frank!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website