Xerrada sobre xarxes socials i seguretat a 4t d’ESO

Xerrada sobre xarxes socials i seguretat a 4t d’ESO

Com ja és tradicional a 4t d’ESO , un any més en Frank, mestre de primària, ha vingut a fer-nos una xerrada sobre les xarxes socials i, en concret, sobre la seguretat a les xarxes socials.

A partir de dues experiències pròpies, en Frank ens ha explicat de manera molt didàctica i entenedora la necessitat de vigilar molt amb les dades personals que donem a les xarxes. Moltes vegades no en som conscients, però oferim massa informació personal que després queda penjada a la xarxa. Tota aquesta informació (dades personals, fotografies, vídeos…) pot ser utilitzada per empreses que es dediquen a la gestió  massiva d’informació per internet i, el més greu, pot comprometre el nostre futur (per exemple a l’hora de buscar feina). Per aquest motiu és molt important que vigilem què publiquem a les xarxes i que siguem molt prudents a l’hora d’oferir informació sobre nosaltres.

Les noies i els nois de 4t d’ESO creiem que ha estat una xerrada molt interessant que ens ha permès conèixer aspectes de la navegació per internet que desconeixíem.

Moltes gràcies, Frank!