Els Peixos vam anar a la peixateria

Els Peixos vam anar a la peixateria

El grup dels Peixos vam anar, el dimecres passat, a la peixateria del Condis. Allà ens estava esperant, una mica nerviosa i molt contenta, la Cristina. Ens va explicar moltes coses interessants, i algunes ja les sabíem: com que hi ha animals que viuen en el mar i per camuflar-se llencen un líquid per no ser capturats, com la sépia i el calamar.

Ens va mostrar els peixos que tenien els ulls a la mateixa banda, que eren molt plans i vivien entre la sorra a prop de la platja on ens banyem nosaltres, com el llenguado, la bruixa… Vam veure de prop la boca del rap amb les seves dents tan fines i afilades.

Un cop vam fer totes les preguntes que teníem, vam recollir les sardines que ens havia encarregat una fada, vam fer-nos una foto i vam marxar amb un petit detall que ens van fer, perquè ens vam portar molt bé.

A la tarda vam seguir amb l’aventura i vam obrir les sardines per veure com eren per dins. Això sí, estàvem preparats amb guants de cirurgia. Vam observar la pell, les escates, les brànquies i vam separar l’espina de la carn; va ser una experiència interessant i molt olorosa, ha! ha! ha!

Podem veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website