L’hort

La classe de les Girafes, durant aquest curs, serem els encarregats de cuidar del nostre hort amb l’ajuda dels Peixos. El primer dia que vam sortir a la terrassa ens vam arromangar, vam treure les males herbes i vam esmicolar el compost que prèviament havíem posat amb aigua per tal que agafés volum. Vam quedar plens de terra negra per tot arreu! Fins i tot dins de les orelles!

El segon dia ja vam poder barrejar el compost amb la terra de la taula del nostre hort i d’aquesta manera fer que la terra sigui més fèrtil. Quines mans que ens van quedar! I quines ganes de plantar i recollir els fruits!

El darrer dia ja vam sortir amb ganes de posar les llavors de pastanaga dins dels petits forats i regar perquè així, de mica en mica, el nostre hort vagi convertint-se en un espai on poder descobrir que tot el que hi ha al nostre voltant s’ha de cuidar i mimar si volem tenir bons resultats. D’aquí uns dies plantarem llavors de pèsols i raves i només caldrà esperar i ser pacients. Tenim moltes ganes de recollir els fruits i decorar les nostres amanides amb la vostra ajuda!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website