El grup de 2n visitem la Biblioteca Jaume Fuster

El grup de 2n visitem la Biblioteca Jaume Fuster

Fa un temps, el grup de segon d’ESO vam visitar la Biblioteca Jaume Fuster. Com que la biblioteca està a la Plaça Lesseps i no queda molt lluny, vam anar-hi a peu. Un cop allà ens va rebre la Judit, una bibliotecària molt atenta amb nosaltres. Després de presentar-se, la Judit ens va ensenyar a utilitzar correctament les màquines de préstec i de retorn de llibres (o pel·lícules), a ajornar la data de lliurament de llibres ja en préstec i, també, a retornar documents.

La Judit ens va ensenyar a accedir als catàlegs de les biblioteques de la Diputació de Barcelona des de dispositius mòbils amb el nostre carnet de biblioteca i, finalment, ens va fer una visita guiada per tota la biblioteca indicant-nos quines classes de llibres, pel·lícules o CD es trobaven a cada zona de l’edifici i com trobar-los fàcilment.

Finalment, ens vam acomiadar de la Judit. Va ser una visita molt productiva, ja que el que vam aprendre sobre com s’organitzava una biblioteca i el sistema d’organització de les biblioteques de la Diputació ens servirà sempre que vulguem utilitzar aquest servei.

 

 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website