El grup de 1r anem a l’Aula Ambiental del Bosc Turull

El grup de 1r anem a l’Aula Ambiental del Bosc Turull

Fa uns dies el grup de 1r d’ESO vam fer una emocionant i interessant excursió a l’Aula Ambiental del Bosc Turull, al barri de Vallcarca del districte de Gràcia.

Quan vam arribarir-hi, una simpàtica monitora ens va introduir el tema que tractaríem posteriorment. Ens vam dividir en dos grups: un es va dirigir a l’exterior, al bosc, i l’altre es va quedar a l’aula principal i va començar una activitat que ens va omplir els caps de coneixements.

Vam fer un recorregut al llarg de tot el bosc, observant i parlant sobre algunes de les plantes més interessants, com ara el romaní, la farigola… El grup que ens vam quedar a l’interior, vam intentar resseguir la figura d’un dels nostres companys perquè més endavant vam encerclar-hi i indicar-hi les zones que podien ser tractades amb plantes medicinals que es poden trobar pel Bosc Turull.

Quan vam fer el canvi de grups, els de l’exterior van continuar la feina que els d’interior van deixar a mitges. Ha estat una experiència molt interessant i divertida!

 

 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website