Entrevista a Xesco Reverter

Entrevista a Xesco Reverter

Un grup de quatre alumnes de 2n d’ESO vam entrevistar en Xesco Reverter  per poder elaborar el nostre Projecte de síntesi. Estem fent un treball sobre la guerra i partim de la següent hipòtesi: “Actualment estem vivint una Tercera Guerra Mundial”.

Un dels apartats del treball consisteix en poder entrevistar un especialista en el tema. Vam pensar que per a la nostra feina i investigació el millor era poder parlar amb un corresponsal de guerra. Per aquest motiu ens vam posar en contacte amb en Xesco Reverter, ja que ha cobert diferents conflictes bèl·lics i darrerament ha treballat el conflicte dels refugiats sirians.

En Xesco Reverter ens va ensenyar la secció dels informatius i els platós de TV3, i després ens va contestar totes les preguntes que havíem preparat. L’entrevista va durar uns 30 minuts, que ens van passar molt de pressa ja que és un gran comunicador i coneixedor del tema i cada resposta significava descobrir un aspecte nou d’aquest concepte que estem treballant.

Va ser una experiència molt enriquidora i engrescadora i vam obtenir informació molt vàlida per al nostre treball.

Aprofitem l’ocasió per agrair a en Xesco Reverter la seva predisposició per ajudar uns nois i noies de 2n d’ESO a investigar un tema com és la guerra.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website