Els oficis a la Tamarita

Els oficis a la Tamarita

Els nens i nenes d’infantil estem fent plegats un projecte sobre els oficis. Al llarg d’aquest dies hem estat parlant amb les famílies sobre quina és la seva feina i posteriorment ho hem explicat i compartit amb els companys i companyes.

Aquesta setmana hem anat al parc de la Tamarita per fer una gimcana relacionada amb els oficis. El primer que vam fer va ser fer sis grups barrejant-nos Cargols, Peixos i Girafes.

En una de les proves havíem de fer d’arquitectes tot buscant fulles, pals, pedres i altres objectes per crear cases i després jugar amb els clics de playmobil.  Una altra prova era fer de dissenyadors, creant-nos roba i fent un pas de models al final. També vam fer d’actors i actrius imaginant-nos diferents personatges i disfressant-nos. Vam parlar d’on sortia l’aigua que ens arriba a casa i la necessitat que estigui neta, això ens va portar a aprendre a fer una “depuradora casolana”.  En un altre taller vam posar a prova el nostre sentit de l’olfacte endevinant per l’olor quin aliment teníem al davant. Per finalitzar havíem de buscar entre els arbres diferents objectes que utilitzem a les feines per prevenir riscos (ulleres, casc,etc).

Va ser un matí molt intens i profitós. Vam gaudir amb els nostres companys i companyes de cicle infantil i ens ho vam passar molt bé!

Podeu veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website