Els Cargols, els Peixos i les Girafes anem al Parc del Corredor

Els Cargols, els Peixos i les Girafes anem al Parc del Corredor

Divendres 20 de maig els Cargols, els Peixos i les Girafes ens vam dirigir amb la nostra motxilla plena de dinars diversos al Parc del Corredor del Montnegre. Molt il·lusionats vam anar a fer una excursió pel bosc, on vam trobar-nos el llop… Ai, no! Vam trobar-nos molsa, pins, fulles, alzines, roures, flors blanques, grogues i liles, pets de llop (bolets), pedres, pinyes rosegades per esquirols que no vam poder observar, abelles, etc..

Quin bon dia que feia! Després de caminar una estoneta i entrenar-nos per a les colònies… vam decidir fer una rotllana gegant en una esplanada molt verda per poder començar a dinar. Mmmm… croquetes, truites, pasta, llom arrebossat, pomes, aigua, sucs… des del nostre lloc a la rotllana veiem tants arbres i branques que quan vam acabar de dinar ens va faltar temps per anar a pujar-hi i gaudir del moment totes i tots junts.

A la tornada tothom estava molt cansat i només posar el cul al seient vam adormir-nos, tot esperant que les colònies de la setmana següent fossin igual de divertides.

Podeu veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website