Cicle inicial tenim cura dels animals!

Cicle inicial tenim cura dels animals!

Els nens i nenes de les classes TuristesExploradors  vam estar treballant, durant el segon trimestre, el projecte dels animals.  Vam classificar els animals segons el que mengen, com tenen cobert el cos, com es reprodueixen… Vam observar insectes amb el microscopi, també vam disseccionar una pota de pollastre i d’un peix, vam descobrir els diferents hàbitats on viuen…

Ara que comencem el tercer trimestre ens hem proposat cuidar i veure com creixen  i evolucionen diferents animals.

Us ho expliquem:

  • Tenim grills que encara són petits però que aniran creixent en l’hàbitat que hem fet amb pals i fulles perquè estiguin entretinguts.  Cada dia els posem amanida i tomàquet perquè estiguin ben alimentats.
  • També tenim cucs de seda, hem estat investigant i sabem que aniran creixent i canviant fins a convertir-se en papallones!!!
  • Un altre grup cuidem capgrossos, que després de la metamorfosi seran granotes verdes i espavilades.
  • Per últim tenim una incubadora on hem posat ous fecundats que, després de  21 dies, s’obriran i sortiran pollets!!! Però hem de tenir molta cura ja que són delicats i els hem de donar voltes 3 cops al dia.

Estem emocionats amb tots aquests processos vitals que estem observant i al mateix temps estem aprenent un munt de coses!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website