Cicle inicial estrenem tauletes tàctils

Cicle inicial estrenem tauletes tàctils

Aquest trimestre, als nens i nenes dels grups Pizza Carbonara, Sushi i Xocolata ens ha fet molta il·lusió hem estrenar tauletes tàctils!

Un cop ja les hem tingut a les nostres mans, hem començat a treballar per parelles o individualment i a fer  jocs per fer Pizzes: amb GranPizza hem de llegir el que ens demanen i fer la comanda perfectament!

Hem anat a l’àgora per fer-nos fotos individuals i ens ha quedat una orla xulíssima! Cadascun de nosaltres hem fet la foto a un company o companya.

També hem utilitzat les tauletes digitals per gravar-nos quan l’Allana, una nena que viu molt lluny, ens va demanar informació sobre les estacions. Vam investigar què eren i què passa en les diferents estacions i després ens vam gravar explicant-li tot el que havíem descobert. Ens ho vam passar molt bé, semblàvem directors i directores de cinema!

També hem fet servir aplicacions per aprendre a programar com Lightbot  i Code karts; en aquesta aplicació hem de preveure els moviments que han de fer els cotxes i els robots i que arribin al final del recorregut. Amb Draw Your Game hem de dibuixar amb diferents colors un camí d’obstacles i després fem una foto i podem jugar en la tauleta amb el nostre recorregut. Ens ha agradat molt, encara que també hem hagut de pensar i repensar com ho fèiem! Quina feinada més divertida, veure el teu dibuix a la pantalla!

Un dia a la setmana cada nen i nena fem una sessió de App Innovamat: hem de superar reptes matemàtics i, a mesura que els resolem, anem construint una ciutat… Fem mates i aprenem tot jugant!

En definitiva, aquest any les tauletes digitals són un recurs que podem fer servir en diferents moments a l’aula per acompanyar l’aprenentatge i també són una eina genial per millorar les nostres competències digitals.

Ja estem pensant què podem fer quan comenci el segon trimestre!!!

Podeu veure més fotos registrant-vos i accedint a la galeria fotogràfica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website