Adéu al curs!

Adéu al curs!

Arriben els darrers dies de juny i un any més acomiadem un altre curs. Un curs que ha estat ple de petits moments que hem compartit plegats.

Els més petits de la casa, els nostres Cargols, Peixos i Girafes, han descobert un munt de coses sobre els animals i també sobre els oficis dels seus pares i mares. Els Turistes i Exploradors de cicle inicial han fet d’artistes tot seguint l’estil de Joan Miró i han tingut cura de capgrossos, cucs de seda, grills

A cicle mitjà, el grup de tercer han estat cuiners i pirates i el de quart han fet un projecte per millorar el parc de la Tamarita. Els nenes i nenes de cinquè han creat un joc de taula que ha guanyat un concurs i els seus companys de sisè han representat les obres de teatre que han assajat al llarg de tot el curs.

El grup de primer d’ESO s’ha convertit en un equip d’arqueòlegs investigant l’antic Egipte i a segon s’han convertit en uns experts del món de l’òpera. La classe de tercer ha investigat les epidèmies d’arreu del món i els de quart s’han posat en la pell dels refugiats en una lectura dramatitzada.

I un grapat de coses més: la Jornada de Valors, la fira de Nadal, la festa de la mona, la celebració de Sant Jordi tot recordant Roald Dahl, les colònies i els viatges… fins arribar a la sempre emotiva festa de comiat del curs.

Ens tornarem a veure al setembre amb les piles carregades de nou per fer que el curs vinent sigui tan fantàstic com aquest.

Bon estiu a tots i totes!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website