Tot llegint Roald Dahl…

Tot llegint Roald Dahl…

Des de la Biblioteca hem iniciat aquest segon trimestre amb una nova exposició. Aquesta vegada ens hem centrat en la figura de Roald Dahl amb el desig de commemorar el centenari del seu naixement i desenvolupar un projecte literari al voltant d’aquest magnífic escriptor i de la seva prolífica obra.

L’exposició ha estat l’escenari d’una sessió formativa per al professorat, impartida per l’Oriol Colomer Casas, per acostar-nos plegats i aprofundir en la seva obra, intercanviar experiències, donar a conèixer l’ús que l’autor fa del recurs políticament incorrecte, així com l’àmplia plasmació de la seva tendresa, emoció i empatia cap als nens i nenes.

Tot treballant en equip, estem dissenyant una sèrie d’activitats d’animació lectora sobre Roald Dahl. L’objectiu és continuar desenvolupant les competències lectores del nostre alumnat, fent-los gaudir de la lectura i estimulant-los a tenir un esperit crític i reflexiu compartint, alhora, les activitats derivades amb la resta de classes de l’escola.

Comissió de Biblioteca i Departament de Llengua

Llibres de Roald Dahl

 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website